Tento web používá k personalizaci reklam soubory cookies, které mohou sbírat některé vaše osobní údaje. S jejich užitím souhlasím / nesouhlasím. Více informací.

Rekonstrukce bytového jádra

Řemeslníci

Rekonstrukce bytového jádra nemusí být noční můra
Jestli patříte do velké skupiny lidí, pro něž představuje rekonstrukce bytového jádra bezesné noci plné plánování, měření a počítání, nejspíš ji neustále odkládáte. Stará koupelna je sice hrozná, ale bourání, samotná stavba, nové rozvody, likvidace odpadu z demolice, to všechno vám asi připadá mnohem horší. 
Nemusí to být tak strašné. Můžete se zasnít, nakreslit si svoji představu nové koupelny a pozvat si odbornou stavební firmu, ať se o všechno postará.
Co obnáší rekonstrukce bytového jádra
Každý umíme něco jiného a z vlastní zkušenosti vím, že se nevyplatí plést se do práce odborníkům. Stejně jako si doma nešijete boty nebo neoperujete slepé střevo, ani stavební práce byste neměli dělat svépomocí. Abyste to dokázali, museli byste být odborníci hned v několika řemeslech. 
Co všechno je nutné udělat při rekonstrukci? Začíná to zbouráním umakartového jádra a zajištěním odvozu odpadu. Pak následuje samotná stavba, instalatérské práce, rozvod elektroinstalace, vyrovnání podlahy a pokládka nové; s největší pravděpodobností půjde o dlažbu. Po všech těchto činnostech čekají finální úpravy, tedy usazení vany, sprchového koutu, obklady, zavěšení umývadla. Uznejte, že všechno byste sami opravdu nezvládli.
Rekonstrukce na klíč
Stavební firmy zabývající se rekonstrukcemi koupelen a bytových jader, vám celý projekt zrealizují obvykle za pár dní. Jenže jak si vybrat tu správnou, když jich je tolik? 
My jsme zkusili na doporučení firmu Oldřich Čermák, která poskytuje veškeré stavební práce a všechny služby, které se stavbou souvisí. S rekonstrukcemi bytových jader mají dlouholeté zkušenosti, takže jsme se spolehli na to, že jsou schopni nejen zrekonstruovat koupelnu na klíč, ale poradit i s řešením atypických situací či úplně nestandardních potřeb (například bezbariérový přístup do sprchového koutu i k toaletě, jako v našem případě). 
Firma nás opravdu nezklamala, zajistila všechny odborné práce včetně rozvodů vodoinstalace a elektroinstalace, pokládku dlažby i obkladů, až po finální úpravy včetně výmalby. To všechno kvalitně a včas.
Nejen bytová jádra
Stavební firma Oldřich Čermák se ale nezabývá výhradně jen rekonstrukcemi koupelen, dohodnout si s nimi můžete i jiné zednické práce. V portfoliu jejich služeb je pokládka vnitřní i venkovní dlažby, obkladačské práce, stavba a vyzdívání krbů i komínů, montáž sádrokartonů a také zateplování domů včetně finální fasády. 
Jednání majitele firmy je vstřícné a profesionální, je zřejmé, že mu na zákaznících záleží a snaží se jim vyjít maximálně vstříc. Takže jsme nakonec rádi, že jsme dali na doporučení a kontaktovali ho, protože nás jeho firma zbavila velké starosti. 
 


Autor: Zednické práce Čermák (19.02.2018)

zde nás můžete sledovat na facebooku